Algemene informatie

Elke week wordt in Sterren op het Doek een nieuwe Bekende Nederlander geportretteerd door 3 gerenommeerde kunstenaars. Deze ster op het doek kiest 1 van de 3 kunstwerken. De andere unieke werken kunnen van u zijn! Op deze website kunt u bieden en daarmee een door de BN’er gekozen goed doel steunen. Heeft u een vraag, kijk dan bij de
veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Registreren

Om te bieden op een item is registratie vereist. Voor informatie kijk bij: Hoe werkt het? Registeren en inloggen.

De veilingitems

Bij elk item staat vermeld voor welk goed doel de opbrengst bestemd is, het huidige bod en de resterende tijd.

Bieden

Vul bij een item een bedrag in en klik op "plaats bod". Het totaalbedrag wordt getoond. Klik vervolgens op "bevestig bod" en uw bod is definitief. Biedingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt en zijn bindend. Het is ook mogelijk Sterren op het Doek automatisch namens u te laten bieden op een item.

Als u ingelogd bent, ziet u in het menu linksboven "Mijn biedingen". Daar vindt u al uw biedingen terug en kunt u zien of u nog de hoogste bieder bent. U kunt vervolgens een nieuw bod uitbrengen. Voor informatie kijk bij: Hoe werkt het? Bieden.

Betalen

Als u ingelogd bent, ziet u in het menu rechtsboven "Mijn bestellingen". Daar vindt u al uw gekochte items. U kunt één of meer aankopen tegelijk betalen. U kunt betalen met iDeal of door middel van een overboeking.

Ophalen

Bent u de hoogste bieder op een item? Dan kunt u het item na betaling ophalen bij het hoofdkantoor van Omroep MAX in Hilversum. De redactie van Omroep MAX neemt hierover contact met u op.