Stichting Vluchteling

De opbrengst van de doeken van Dieuwertje Blok en Hadewych Minis gaat naar Stichting Vluchteling.

Stichting Vluchteling biedt als noodhulp organisatie sinds 1976 wereldwijd hulp aan vluchtelingen en ontheemden. Bij acute nood bieden ze levensreddende noodhulp als medische zorg, onderdak, voedsel en schoon drinkwater. Bij langdurige humanitaire bieden ze onderwijs en psychosociale steun ter verwerking van traumatische ervaringen.


KiKa

De opbrengst van de doeken van Frits Spits en Frank Boeijen gaat naar KiKa.

KiKa werft fondsen voor onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.


No Wildlife Crime

De opbrengst van de doeken van Freek Vonk gaat naar Stichting No Wildlife Crime. 

Wilde dieren worden steeds vaker gedood voor hun botten, ivoor, schubben, vinnen of andere lichaamsdelen. Organisaties over de hele wereld zich in om deze wildlife crime tegen te gaan. Stichting No Wildlife Crime helpt deze organisaties.


UNICEF

De opbrengst van de doeken van Khadija Arib gaat naar UNICEF. 

UNICEF, het Kinderfonds van de Verenigde Naties is een organisatie binnen de Verenigde Naties die zich inzet voor het welzijn van kinderen.


KWF Kankerbestrijding

De opbrengst van de doeken van Ruth Jacott gaat naar KWF Kankerbestrijding.

KWF ondersteunt met haar activiteiten patiënten in elke fase van het leven. Voor mensen die nog geen kanker hebben, maar ook mensen die niet meer beter worden.


Verslaggevers Zonder Grenzen

De opbrengst van de doeken van Philip Freriks gaat naar Verslaggevers Zonder Grenzen.

Verslaggevers Zonder Grenzen is een internationale niet-organisatie die onderzoek doet naar persvrijheid, en deze wil bevorderen.