Stichting Support Casper

Stichting Support Casper

De opbrengst van de doeken van Ronald Koeman gaat naar Stichting Support Casper.

Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Stichting Overleven met Alvleesklierkanker financiert onderzoek naar immunotherapie en virotherapie, dat op een innovatieve manier probeert alvleesklierkanker effectief te behandelen.

Bezoek websiteSOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen

De opbrengst van de doeken van Carry Slee gaat naar SOS Kinderdorpen.

SOS Kinderdorpen is een kinderontwikkelingsorganisatie, actief in 138 landen en gebieden, en onderdeel van de federatie SOS Children’s Villages International. Wereldwijd zetten zij zich structureel in voor kinderen die het risico lopen de ouderlijke zorg te verliezen en kinderen die de zorg van hun ouders zijn verloren. Ook in Nederland.

Bezoek website


Voedselbank

Voedselbank

De opbrengst van de doeken van John van den Heuvel gaat naar de Voedselbank.

Voedselbanken Nederland is de koepelorganisatie voor 171 voedselbanken. De vrijwilligers van de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten.

Bezoek website


Stichting Small Change

Stichting Small Change

De opbrengst van de doeken van Monic Hendrickx gaat naar Stichting Small Change.

Stichting Small Change wil een bijdrage leveren aan de verbetering van de levensomstandigheden en het toekomstperspectief van kinderen en jongeren in arme gebieden van de wereld.

Bezoek de website


Article 25 Foundation

Article 25 Foundation

De opbrengst van de doeken van Rob Kemps gaaat naar Article 25 Foundation.

De missie van Article 25 Foundation is om wereldwijd bewustzijn te creëren voor mensen met dementie, hen te zien en te behandelen als gelijkwaardige menselijke wezens en een goede levensstandaard te verzekeren.

Bezoek website


Krajicek Foundation

Krajicek Foundation

De opbrengst van de doeken van Daphne Deckers gaat naar de Krajicek Foundation.

Jeugd in aandachtswijken motiveren om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Want kinderen die regelmatig buiten spelen en sporten zijn vrolijker, gezonder en ontwikkelen sneller hun talenten.

Bezoek website


Stichting Shams - Rumi

Stichting Shams - Rumi

De opbrengst van de doeken van Sinan Can gaat naar de Stichting Shams - Rumi.

De stichting verbetert lokaal de (micro)leefsituatie van kinderen, bijvoorbeeld door ze in natura (onroerende) zaken, producten en diensten te leveren. In het bijzonder wil de stichting de positie van kinderen in weeshuizen verbeteren, onder andere door aanpassing van de basiswoonruimte en door te zorgen voor sport- en spelfaciliteiten.

Bezoek de website


Onderzoeksfonds Hematon

Onderzoeksfonds Hematon

De opbrengst van de doeken van Annechien Steenhuizen gaat naar Onderzoeksfonds Hematon.

Hematon is de patiëntenorganisatie voor mensen met bloed- of lymfeklierkanker en voor mensen die daarvoor een stamceltransplantatie hebben ondergaan. Zij vinden het belangrijk dat patiënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Daarnaast vragen ze aandacht voor preventie en palliatieve zorg.

Bezoek de website