Aflevering 1 & 6 - KWF Kankerbestrijding

Site: www.kwf.nl

De opbrengst van de doeken van Arjen Lubach en Dionne Stax gaat naar KWF Kankerbestrijding.

KWF ondersteunt met haar activiteiten patiënten in elke fase van het leven. Voor mensen die nog geen kanker hebben, maar ook mensen die niet meer beter worden.

 


Aflevering 2 - Stichting Jarige Job

Site: www.Stichtingjarigejob.nl 

De opbrengst van de doeken van Femke Halsema gaat naar Stichting Jarige Job.

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis en op school!


Aflevering 3 - Stichting Support Casper

Site: https://www.supportcasper.nl

De opbrengst van de doeken van Johan Derksen gaat naar Stichting Support Casper.

Stichting Support Casper wil de duur, kwaliteit van leven en overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker verbeteren. Dit doen zij door multidisciplinair wetenschappelijk onderzoek naar innovatieve behandelmethoden te financieren, financiële middelen te werven en de bewustwording te vergroten.


Aflevering 4 - Zeehondencentrum Pieterburen

Site: www.zeehondencentrum.nl

De opbrengst van de doeken van Corry Konings gaat naar Zeehondencentrum Pieterburen.

Zeehondencentrum Pieterburen is een van de oudste opvangcentra voor zeehonden ter wereld. Samen met vrijwilligers en onderzoekers uit de hele wereld, bieden zij hulp aan zeehonden in nood. Ze meten, monitoren, verzorgen en delen hun kennis om de zeehond en zijn leefomgeving (de Waddenzee) gezond te houden.


Aflevering 5 - Save the Children

Site: www.savethechildren.nl

De opbrengst van de doeken van Jan Terlouw gaat naar Save the Children.

Kinderrechtenorganisatie Save the Children heeft aandacht en zorg voor elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn. Met medische zorg, goede voeding en voorlichting, redden zij de levens, dromen en de toekomst van kinderen.


Aflevering 7 - Hulphondenschool De CLiCK

Site: www.de-click.nl

De opbrengst van de doeken van Gerri Eickhof gaat naar Hulphondenschool De CLiCK.

Stichting de CLiCK leidt hulphonden op, samen met de persoon met een motorische functiebeperking. Door (aanvullende) financiering, maken zij teamtraining tussen mens en hulphond mogelijk in heel Nederland.

 


Aflevering 8 - UNHCR

Site: www.unhcr.org

De opbrengst van de doeken van Anna Drijver gaat naar UNHCR.

UNHCR is een wereldwijde VN-vluchtelingenorganisatie die zich inzet voor het redden van levens, het beschermen van rechten en het opbouwen van een betere toekomst voor vluchtelingen, gedwongen ontheemde gemeenschappen en mensen die geen thuisland meer hebben.