De Sterren van dit seizoen!

Arjen Lubach - 23 oktober 2021
Femke Halsema - 30 oktober 2021
Johan Derksen - 6 november 2021
Corry Konings - 13 november 2021
Jan Terlouw - 20 november 2021
Dionne Stax - 27 november 2021
Gerri Eickhoff - 4 december 2021
Anna Drijver - 11 december 2021


Anna Drijver

Voor actrice en voormalig model Anna Drijver is het altijd een droom geweest om mee te doen aan Sterren op het Doek. Presentator Özcan Akyol laat die droom in haar geboortestad Den Haag in vervulling gaan. Anna en Özcan komen er al pratend achter dat ze allebei dwangneuroses hebben. Anna vertelt over haar modellencarrière, waarvoor ze op haar 15de al de hele wereld over reisde. 

Anna Drijver wordt geportretteerd door Jurriaan Wesselink, Marloes Bomers en Satindra Kalpoe. 

Uitzending:
Zaterdag 11 december 2021
20.35 uur op NPO 2


Arjen Lubach

Arjen Lubach geeft eigenlijk nooit de regie uit handen en is naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact. Voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek maakt hij een uitzondering. De cabaretier, schrijver en presentator onderwerpt zich aan de priemende ogen van drie getalenteerde kunstenaars en de scherpe vragen van presentator Özcan Akyol. Hij vertelt openhartig over zijn werk, het leven, de relatie met zijn vriendin en het bewogen jaar dat hij achter de rug heeft. 

Arjen Lubach wordt geportretteerd door Renee Kaats, Ernesto Lemke en Wolf Hekkema. 

Uitzending:
Zaterdag 23 oktober 2021
20.35 uur op NPO 2


Femke Halsema

Femke Halsema, de Burgemeester van Amsterdam, vertelt in een persoonlijk gesprek aan Özcan Akyol over haar jeugd in Enschede, waar zij een buitenbeentje was. Mede hierdoor is zij een sterke vrouw geworden. Terwijl ze wordt geportretteerd door drie getalenteerde kunstenaars, vertelt ze over de druk die het werk van een burgemeester van de hoofdstad voor haar en haar gezin met zich meebrengt.

Femke Halsema wordt geportretteerd door Alfredo Doornkamp, Brenda Willems en Wiebe Brandsema.

Uitzending:
Zaterdag 30 oktober 2021
20.35 uur op NPO 2


Johan Derksen

Özcan Akyol ontvangt oud-voetballer, oud-hoofdredacteur van Voetbal International en televisiepersoonlijkheid Johan Derksen in het stadion van Go Ahead Eagles, de club waar de profcarrière van Johan begon. In een openhartig gesprek vertelt Derksen hoe zijn volwassen leven op 16-jarige leeftijd begon, toen hij in het jeugdinternaat kwam te wonen.

Johan Derksen wordt geportretteerd door Anca Blok, Dagmar Colen en Pieter Athmer.

Uitzending:
Zaterdag 6 november 2021
20.35 uur op NPO 


Corry Konings

Voor de Koningin van het levenslied reist Özcan Akyol af naar haar geboortestad Breda. Corry Konings staat al meer dan vijftig jaar voor volle zalen, maar poseren voor drie getalenteerde kunstenaars bezorgt haar aardig wat zenuwen. Corry vertelt over haar jeugd, haar lange carrière en over haar hartsvriendin, die haar al die jaren met beide benen op de grond hield.

Corry Konings wordt geportretteerd door John Laurens, Raymond Assink en Wilma Geerts.

Uitzending:
Zaterdag 13 november 2021
20.35 uur op NPO 


Jan Terlouw

Özcan Akyol ontvangt Jan Terlouw op het prachtige kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein. Fundamentele natuurkunde was de eerste carrière van deze veelzijdige wetenschapper, politicus en schrijver. Terlouw kijkt met warme gevoelens terug op zijn tijd als onderzoeker in Nieuwegein. Terwijl hij door drie getalenteerde kunstenaars wordt vereeuwigd op het doek, vertelt hij over het begin van zijn schrijverschap en de bijzondere band met zijn vrouw. 

Jan Terlouw wordt geportretteerd door Pauline Koehorst, Richard van Klooster en Sophie Vrolijk.

Uitzending:
Zaterdag 20 november 2021
20.35 uur op NPO 


Dionne Stax

Voor presentatrice Dionne Stax is haar geboorteplaats Boxmeer een warm bad waar ze nog graag komt. Ze heeft presentator Özcan Akyol dan ook uitgenodigd om haar in Brabant op te zoeken. Dionne vertelt over haar fijne jeugd en haar hechte gezin. Maar ook over het zware jaar dat ze achter de rug heeft, waardoor ze tot belangrijke inzichten is gekomen.

Dionne Stax wordt geportretteerd door Amy Verhoeff, Bart Wisbrun en Saskia Vugts. 

Uitzending:
Zaterdag 27 november 2021
20.35 uur op NPO 2


Gerri Eickhof

Hij is misschien wel de bekendste verslaggever van Nederland. Al meer dan 40 jaar brengt Gerri Eickhof het nieuws in miljoenen huiskamers. Terwijl hij door drie getalenteerde kunstenaars wordt vereeuwigd op het doek, vertelt hij aan presentator Özcan Akyol hoe hij is gevormd door zijn lastige jeugd in Amsterdam Noord. Ook komt zijn bijzondere relatie met zijn wasmachine voorbij. Een liefde die hij blijkt te delen met kunstenaar Nanne. 

Gerri Eickhof wordt geportretteerd door Gertruud Sneekes, Lotte Visser en Nanne Balyon. 

Uitzending:
Zaterdag 4 december 2021
20.35 uur op NPO 2